Olen Samuli Arte, mies Pilvilinna Mediahousen takaa. Pilvilinna Mediahouse tuottaa tapahtumia, viestii ja markkinoi. Se myös antaa oikeutuksen sille, että minä käytän aikani siihen, mihin haluan ja mitä parhaiten osaan.

Minä olen Samuli. Olen aina ollut määrätietoinen oman tieni kulkija. Teen asioita mielelläni tavoitteellisesti, enkä jää odottelemaan asioiden tapahtumista. Olen yrittäjäperheestä ja yrittäjyys on veressäni. En halunnut yrittäjäksi ennen kuin minusta tuli sellainen. Minä en valinnut yrittäjyyttä, vaan yrittäjyys minut. Ammattikoulussa toimin puuhamiehenä, kun hankimme luokallemme yhteistä ulkoasua. Aloin tuoda vesiurheiluvälineitä Suomeen 1990-luvun puolivälissä, ja maahantuonti laajeni muihinkin urheiluvälineisiin. Olin myös järjestämässä Suomen ensimmäisiä vesilautailukisoja ja toin Suomeen valmentajia sekä tuomarikouluttajia ulkomailta jakamaan osaamistaan. Osallistuin kilpailujen markkinointiin ja järjestämiseen, menestyin mukavasti myös kansainvälisellä tasolla, aina Euroopan mestaruuskisoja myöden.

Tapahtumien järjestämisessä on tärkeää ”flow”-tilan saavuttaminen. Joskus se tulee itsestään, mutta sen voi saavuttaa myös tietoisesti. Asiaa voisi verrata urheilijan suoritukseen valmistautumiseen. Kun valmistautuminen on tehty huolella ja fiilis nostettu korkealle, saa paljon tulosta aikaan. Tuloksen tekemisessä rutiinit ovat ehdottoman tärkeitä. Rutiinien avulla syntyy lopputuotetta, mutta flow’ssa ideoita oikein pulppuaa. Parhaimmillaan olo on voittamaton.

Minulla on vankka kokemus ja osaaminen media-alalta niin teknisesti kuin visuaalisestikin. Olen koonnut ympärilleni laajan kontaktiverkoston, jota voin hyödyntää ammatillisesti yritystoiminnassani – eli asiakkaan eduksi. Kehitän osaamistani, koska nautin siitä ja koska haluan olla ajan hermolla. Joustavuuttani ja yhteistyökykyäni on koeponnistettu niin työssä kuin urheilussakin. Kuuntelen asiakasta ja annan myös oman näkemykseni. Pyrin aina ratkaisuihin, jotka vievät asioita eteenpäin.

Ollaan ammattilaisia – tulosurheilu ja tulosmarkkinointi ovat ainoat oikeat tavoitteet.